Vaš dom je Vaše utočište - to je izraz onoga ko ste!

Majstorskooko je online prodavnica koja se predstavlja kao posrednik izmedju kupaca i proizvodjača.

Shvatili smo, zato smo se potrudili da pronađemo inspirativne i kreativne proizvođače nameštaja i ostalih proizvoda za Vaš dom.

Ono što je potrebno svakom prostoru je pozitivna energija i radost njegovih članova. Sa proizvodima naših majstora tu energiju možete uneti u Vaš dom.

Primetili smo da na tržištu postoje mnoge firme i majstori koji imaju izuzetno znanje, kreativnost da naprave i volju da pokažu svoje proizvode.

Prepoznali smo priliku da njihove proizvode pokažemo što većem auditorijumu i samim tim pomognemo malim proizvođačima da se pojave na tržištu.

Majstorskooko svojim nastojanjima ozbiljno želi da u ovom projektu učestvuje što više mladih i iskusnih kreatora, koji bi lakše mogli da plasiraju svoje proizvode kako na domaće tako i na strano tržište.

U našoj prodavnici možete videti razne proizvode od ručkica do ormara, tako da ima za svakoga po nešto!

Mi smo mlada prodavnica koja ima za cilj da svakodnevno radi na usavršavanju, učenju od drugih, upoznavanju novih majstora i pravljenju jedne zajednice koja će biti prepoznatljiva u ovome što radi - ŠIRENJU POZITIVNE ENERGIJE -

Plan SHOPA je proširenje asortimana proizvoda, konstantan rad na kvalitetu i učenju i što većoj mreži kupaca. Veliku pažnju posvećujemo zadovoljstvu kupaca, profesionalnom odnosu sa PROIZVOĐAČIMA i povratnim informacijama!

Zainteresovani proizvođači nameštaja i ostalih proizvoda za dom, koji žele da zajedno rastu sa nama mogu nam se javiti radi uspostavljanja saradnje!

[email protected]

Vaš dom je Vaše utočište - to je izraz onoga ko ste!